Onderhoud volgens het boekje

Veiligheid staat voorop

Bij een onderhoudsbeurt staat de controle van de veiligheidssystemen voorop. Hierbij moet u denken aan de remmen, maar ook eventuele storingen aan de airbags vallen hieronder. Daarnaast is het belangrijk om te zien of de motor nog loopt zoals het hoort. Belangrijke onderdelen hierbij zijn de (gloei) bougies, luchtmassameters en lambdasondes.

 

Ook olie en andere vloeistoffen worden tijdens een onderhoudsbeurt gecontroleerd en waar nodig ook bijgevuld. Zo wordt de smering van uw motor gegarandeerd en oververhitting (koelvloeistof) voorkomen. Maar heeft u er wel eens aan gedacht dat u ook vloeistof nodig heeft om uw remmen optimaal te kunnen bedienen? Nee? Dat hoeft ook niet, wij zullen hier aan denken. 

Fabrieksgarantie

De fabrieksgarantie op uw auto blijft ook bij Bosch Car Service Garage Jacobs behouden. Wij werken 100% volgens de voorschriften van de fabrikanten en daardoor erkennen zij officieel onze reparaties. Dus kom gerust langs met uw auto voor onderhoud, want elke herstelling onder de fabrieksgarantie kost u helemaal niets.