Bosch Automaterialen

Naast de vakkennis van onze Bosch Car Services monteurs zijn ook de onderdelen die worden gebruikt van de hoogst denkbare kwaliteit. Bosch-onderdelen voor uw voertuig zijn van dezelfde kwaliteit als de onderdelen die origineel in uw voertuig gebruikt zijn. Omdat Bosch als grootste toeleverancier van autofabrikanten, de reparatiedelen veelal zelf ontwikkelt, hoeven wij geen concessies te doen aan kwaliteit en duurzaamheid. Een geruststellende gedachte!

Wat is allemaal Bosch?

Er zijn bijna geen automaterialen die Bosch niet in gamma heeft. Ruitenwissers, bougies, remonderdelen ect. allemaal verkrijgbaar van Bosch. Naast de standaard onderdelen heeft Bosch ook veel systemen voor veiligheid en comfort ontwikkeld. We denken aan Bosch ook veel systemen voor veiligheid en comfort ontwikkeld. We denken aan ABS, het antiblokkeersysteem, al dan niet in combinatie met EPS, Elektronic Stability Program etc. Deze systemen zijn allemaal door Bosch ontwikkeld.

Bosch Exchange

Bij Bosch Car Service Garage Jacobs houden wij rekening met de leeftijd van uw wagen bij het samenstellen van ons productgamma. Bent u eigenaar van een iets oudere wagen? Dan wenst u dat de prijs van een mogelijke herstelling in verhouding staat met de restwaarde van uw wagen. Daarom biedt Bosch u een groot gamma standaard-ruilproducten onder het logo “Bosch-Exchange”

Het is een voordelig alternatief voor nieuwe producten en qua kwaliteit moeten ze er niet voor onder doen!